Летопис 2015/2016

Location

У Центру за културу ученици млађих разреда гледали су позоришну представу „Ко је овде Деда Мраз?“

Децембар 30
Location

Новогодишњи програм за ученике и децу запослених у школи. Програм су припремиле учитељице трећег разреда Иванка Мирјанић, Живана Остојић, Биљана Гавриловић и Јелена Павловић, сценографију Добрила Марковић, наставница ликовне културе, а музику Тања Виторовић, наставница музичког.

28 Децембар - 29 Децембар
Location

Екстерно вредновање рада школе. Четири представника Школске управе прегледало је школски простор, документацију, присуствовали су часовима и разговарали са руководећим органима школе (директор и школски одбор), стручним сарадницима, наставницима, ученицима, родитељима. На основу целокупног утиска, школа је добила оцену три (максимална оцена је 4).

Децембар 24
Location

Угледни час Татјане Девић у одељењу II2, наставна јединица „Човек ствара“ (Свет око нас).

Децембар 23
Location

Акција „Поклон другу“ – ученици II3 уз подршку родитеља и учитељице Љубице Видић, направили су поклоне којима ће за Нову годину обрадовати свог друга који је у болници због повреде у саобраћајној незгоди.

Децембар 21
Location

Последњи радни дан помоћне раднице Росанде Кушаковић.

Децембар 18
Location

Учитељица Драгана Драгићевић одржала је у IV2 угледни час ликовне културе.

Децембар 17
Location

Поводом Дана људских права педагог је реализовао радионицу са ученицима VIII2.

Децембар 14
Location

Ученици другог и трећег разреда, са учитељицама, педагогом и вероучитељем гледали су представу „Снежна краљица“ у београдском позоришту за децу „Бошко Буха“, а након представе прошетали су Улицом кнеза Михајла, Калемегданом и посетили цркву Свете Петке и Ружицу.

Децембар 12
Location

Програм сарадње са родитељима – израда новогодишњих јелки, украса и честитки на часовима ликовног, учитељица Иванка Мирјанић, одељење III1.

Децембар 11
Location

Заједнички родитељски састанак (родитељи и деца) у VI2 водиле су Тамара Мандић (педагог), Оливера Михаиловић (наставница ТИО) и Мила Милутиновић (наставница српског језика – библиотекар). Тема овог састанка била је „Дисциплина“, а како су родитељи исказали потребу за још оваквих скупова, договорена је радионица на тему насиља.

Децембар 08
Location

За родитеље ученика који раде према ИОП-у одржан је родитељски састанак и презентација Тима за инклузивно образовање.

Децембар 04
Location

Ученици Ваљевске гимназије су, поводом програма вршњачке едукације, посетили нашу школу и у оквиру професионалне оријентације са матурантима разговарали о избору средње школе и будућег уписа.

Нови члан колектива је Ивана Виторовић, професор немачког језика и књижевности.

Децембар 01