Летопис 2015/2016

Location

Полицијска управа Ваљево одржала је предавање на тему саобраћаја свим ученицима I разреда.

Ученици V разреда посетили су касарну „Војвода Живојин Мишић“. Дружили су се са војницима, разгледали изложену опрему и скоро сви прошли полигон за физичку обуку уз подршку и надгледање војника. Сликали су се са војницима и погледали демонстрацију рада војних паса.

Септембар 29
Location

Одржани систематски прегледи ученика VII разреда.

Септембар 28 - Септембар 30
Location

Обележен Међународни дан европских језика.Активност је организована међу ученицима VII и VIII разреда, а у кључени су и наставници. Чланови Ђачког парламента су написали поруке мира и љубави на неком страном језику на једном папирићу, док је на другом папирићу у истој бојиназив језика на ком је порука написана. Папирићи су раздељени ученицима и наставницима чији је задатак да пронађу свог пара (да споје језик са поруком).

Септембар 26
Location

Одржан угледни час хемије наставнице Маријане Митровић „Физичке и хемијске промене супстанци – вежба“ у VII3.

Септембар 24
Location

Ученици издвојених одељења у Паунама и Белошевцу, заједно са својим учитељима, учествовали су у дружењу на Златибору у организацији „Фондације Ђоковић“.

Септембар 22 - Септембар 27
Location

Одржан је састанак Савета родитеља и седница Школског одбора. За ученике првог разреда изведена је представа.

Септембар 15
Location

Представници Црвеног крста, патронаже Дома здравља и Завода за јавно здравље одржали су радионицу „Заштитимо децу у саобраћају“ са ученицима I разреда.

Септембар 14
Location

Одржана седница Наставничког већа са почетком у 12,45.

Септембар 10
Location

У СРЦ Петница одржано је општинско такмичење пливача. Учествовало је 25 ученика I-VIII разреда. На републичко такмичење су се пласирали:
- Гођевац Филип, II3 – прсно, 1.место;
- Лука Ранковић, III3 – прсно, 2.место;
- Филип Штимац, II3 – леђно, 1.место.

Септембар 08
Location

Представници „Фондације Ђоковић“ посетили су издвојено одељење у Паунама и одржали родитељски састанак поводом организоване Другаријаде на Златибору.

Септембар 07