Летопис 2015/2016

Location

„Лекције из поезије“ – изложба поводом обележавања Међународног дана поезије; избор поезије и ликовних радова: Мила Милутиновић и Добрила Марковић.

Одржан састанак Савета родитеља поводом процедуре избора уџбеника за наредне три школске године.

 

Март 21
Location

Општинско такмичење из српског језика у ОШ „Нада Пурић“. Најуспешнији такмичари:

  1. Исидора Савић, V3 - треће место;
  2. Валентина Марић, VII2 - прво место;
  3. Урош Урошевић, VIII2 - друго место;
  4. Филип Вуковић, VIII2 - треће место.
Март 20
Location

Окружно такмичење из математике у ОШ “Милован Глишић“.

 

Март 19
Location

Школа у природи за ученике I разреда (Златибор) и II разреда (Брзеће, Копаоник).

 

Март 16 - 23 Март
Location

Општинско такмичење из физике одржано је у ОШ „Андра Савчић“. Добар резултат и пласман на следећи ниво такмичења остварили су Лазар Јевтовић (VI2) и Никола Марковић (VI3).


Наша школа је домаћин општинског такмичења из географије. Међу 68 учесника било је 9 наших ученика, али нико од њих није остварио пласман на окружни ниво такмичења. Ученици који су освојили треће место: Валентина Марић, Душан Ђурђевић и Филип Јовановић, VII2; Катарина Аџић, VIII1; Ивана Пимић, VIII2; Ана Деспотовић, VIII4.

 

Март 13
Location

Школа у природи (Брзеће, Копаоник) за ученике III и IV разреда.

Март 09 - 16 Март
Location

Општинско такмичење из биологије у ОШ „Десанка Максимовић“. Због примедби на регуларност такмиучења, сви учесници остварили су пласман на окружно.

 

Март 06
Location

На Књижевној олимпијади у ОШ „Милован Глишић“ учествовао је Страхиња Тадић, ученик VII2 ,  и освојивши друго место пласирао се на окружни ниво такмичења.

У ОШ „Сестре Илић“ одржано је општинско такмичење из хемије, а двоје представника наше школе пласирало се на друго место: Николина Марић, VII2  и  Александар Лековић, VII3 .

Март 05
Location

Завод за унапређење образовања и васпитања одобрио је едукативни школски програм о пубертету у оквиру којег је модератор Биљана Илић  реализовала предавање „О теби“ ученицама VI разреда.

Март 03