Летопис 2015/2016

Location

„Од игре до науке кроз свет математике“ -  појединачно учешће, освојене 3 бронзане медаље.

Октобар 30
Location

Група ученика 6-8.разреда, настаница енглеског језика Јеленом Јонић и вероучитељ Драган Станојевић посетили су у Београду Храм Светог Саве, цркву Ружицу и Св. Петку, Саборну цркву, а у ТЦ Ушће гледали филм „Ледено доба“.

Подружница математичара организовала је такмичење „Од игре до науке кроз свет математике“ на којем је наша школа учествовала екипно (по 1 ученик из сваког разреда I-VIII).

Октобар 28
Location

У организацији Планинарског савеза Србије и Планинарског клуба „Повлен“ у оквиру програма „Развој здравих начина живота у Србији“ реализована је пешачка тура по градским парковима и дуж реке Градац.

Октобар 22
Location

Ученици II,III,IV разреда са учитељицама и наставником веронауке путовали су у Београд како би посетили Храм Светог Саве и позоришну представу „Чаробњак из Оза“.

Октобар 18
Location

Мађионичар Оскар забављао је ученике у холу школе.

Октобар 14
Location

Инспекцијски општински надзор

Октобар 12
Location

Одељењска већа

Октобар 11
Location

„Трка за срећније детињство – имамо циљ, дођи на старт“ у организацији Црвеног крста одржана је на кеју Колубаре. Прво место освојила је Дијана Бубања, а друго Јована Расулић.

Октобар 08
Location

Наставница музичког Тања Виторовић организовала је програм за ученике 3.разреда „Певамо сви“. У оквиру професионалне оријентације ученици 2. и 4.разреда приредили су маскенбал.

Октобар 07
Location

У холу школе одржан маскенбал и модна ревија ученика 1. и 3.разреда. Јавни час „Вратимо деци игру“ – дружење деце, родитеља наставника, учитеља и оживљавање заборављених игара (ластиш, хула-хоп, коларићу-панићу, ледени чика...) на терену ФК Раднички. У организацији Атлетског савеза Србије, у категорији трчање на 200м, девојчице, 2.место освојила је Јована Расулић (II4), 3.место Дијана Бубања ( II2); трчање на 200м, дечаци: 2.место Огњен Обрадовић (II1), 3.место Андреј Голубовић (II4); екипно, ученици 2.разреда наше школе освојили су: 1.место на полигону спретности, 1.место у игри „Скочко“, 2.место у фудбалу, 2.место у игри „Између две ватре“. У Дечјој библиотеци ученици 5. и 6.разреда учествовали су у радионици „Жаргон“. Породица Цолић (родитељи и деца Наталија, V2 и Александар ,VII2) представљала је нашу школу на забавном такмичењу „Породична квизијада“ у Центру за културу.

Октобар 06
Location

Наставница Јелена Јонић и представници Ђачког парламента школе учествовали су у радионицама „Дечја права кроз призму заштитника грађана“  у Првој основној школи. У Дечјој библиотеци са ученицима 2.разреда реализована је радионица „Математика је свуда“.

Октобар 05
Location

Дечја недеља у школи: полигон спретности ученика 3.разреда; цртање на бетону – Добрила Марковић (наст.ликовне културе) и ученици 5.разреда. У Центру за културу ученици 1.разреда гледали су представу Арт теме из београда „Чик погоди ко се воли“.

Октобар 04
Location

У оквиру Дечје недеље, на нивоу школе, организовано такмичење „Полигон спретности“ за ученике 1.разреда.

Октобар 03
Location

Манифестацији „Дани гљива“ на Дивчибарама присуствовала група ученика са наставницима Тањом Виторовић, Јеленом Јонић, Мајом Петровић и Слободаном Мандићем.

Октобар 01